Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Monica Roșu, provocări de mămică. „S-a schimbat viața. E minunat să ai copil, e sentimentul cel mai plăcut, dar se schimbă prioritățile”

După ce a atins cele mai înalte culmi ale performanței, Monica Roșu a renunțat la orele intense petrecute în sala de antrenamente și a trecut la schimbat de scutece. De când a devenit mamă, universul sportivei s-a schimbat radical. Monica ne povestește ce înseamnă să fii mamă.

Redactia Stirile Kanal D,

Monica Roșu, provocări de mămică. „S-a schimbat viața. E minunat să ai copil, e sentimentul cel mai plăcut, dar se schimbă prioritățile”

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În urmă cu 2 ani, viața liniștită a fostei campioane Monica Roșu, a luat o întorsătură diferită. Gimnasta a dat naștere primului ei copil: o fetiță pe nume Alya Maria. Însă pe cât de frumoasă este experiența maternității, pe atât de provocatoare s-a dovedit a fi.

Citește și: George Cosac, declarații în cazul suspendării Simonei Halep, pentru dopaj. ,,Toți cei ce vor fi acționați în judecată de către Simona vor avea de plătit bani grei!''

„S-a schimbat viața. E minunat să ai copil, e sentimentul cel mai plăcut, dar se schimbă prioritățile”

Monica Roșu: „S-a schimbat viața, e frumos, dar trebuie să spunem că e și greu să nu ne ascundem în spatele acestui frumos.

E minunat să ai copil, te ridică, te doboară, e sentimentul cel mai plăcut, dar se schimbă prioritățile mai ales dacă nu ai niciun fel de ajutor.”

Însă cu toate dificultățile apărute, Monica și partenerul ei, Vlad, s-au descurcat de minune și au reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor. Cu toate acestea, pare că fiecare vârstă are provocări specifice. Spre exemplu, acum, când copila a împlinit 2 ani, Monica a înscris-o la grădiniță.

Însă despărțirea de Alya s-a dovedit a fi mai dificilă decât credea.

Monica Roșu: „Încă mai suntem dimineața cu mami stai, mami nu pleca. Îi explic că este frumos, că stă cu copiii, că învață lucruri, e o distracție doar că învață și anumite lucruri e bine.”

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Ca orice mamă responsabilă, Monica are grijă să recompenseze faptele bune și să penalizeze năzbâtiile copilei.

Monica Roșu: „Eu sunt strictă cu anumite lucruri pe care vreau să le învețe de mică, și îi și explic mami nu înseamnă că se întâmplă un anumit lucru dacă faci da sau invers, nu sunt lupul cel rău este și soțul.”

Monica și Vlad au mers, vara aceasta, pentru prima oară, în vacanță cu fiica lor, iar micuța s-a declarat cucerită de zborul cu avionul.

Monica Roșu: „Am fost plecați la începutul verii în vacanță cu ea și și în momentul de față ne spune că ea mai vrea cu avionul, deci probabil că a rămas impresionată. A fost o schimbare pentru că n-a mai mers cu avionul până acum în rest stau acasă, piscină.”

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Retrasă de 18 ani din circuitul sportiv, Monica Roșu este nerăbdătoare acum se încheie concediul maternal și să revină la activitățile profesionale obișnuite.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI