Close sidebar
Close sidebar

Mormantul Printesei Diana va fi renovat! Proiectul va costa cateva milioane de lire si va fi gata anul viitor

Dupa ce a primit mai multe critici din cauza felului cum arata locul de odihna al Printesei Diana, fratele acesteia, Earl Spencer, a anuntat ca mormantul va fi complet renovat.

,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu cativa ani, un adevarat scandal a izbucnit in Anglia dupa ce imagini cu locul de odihna al Printesei Diana au aparut in presa. Mormantul era intr-o stare deplorabila si fratele acesteia a fost acuzat de neglijenta, scrie Daily Mail.

Foto: Reuters Lady Di se odihneste pe domeniul Althorp al lui Earl Spencer. Acesta a anuntat recent ca urmeaza ca locul de veci sa fie renovat. Proiectil va costa cateva milioane de lire si va fi gata anul viitor, cand se implinesc 20 de la moartea printesei.


Printesa Diana a fost prima sotie a lui Charles, Print de Wales, mostenitorul tronului Regatului Unit.  Nunta lor a avut loc in 1981, iar divortul in 1996. Lady Di si-a pierdut viata intr-un tragic accident rutier in Paris. Moartea subita a provocat o mare tristete publica.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI