In cartea sa, "Scrisori catre o tanara gimnasta", Nadia Comaneci a explicat pe larg cum s-a ajuns la aceste zvonuri despre sinucidere, scrie adevarul.ro.

" Da, in 1978 am fost foarte nefericita. Dar in niciun caz n-am incercat sa ma sinucid pentru ca imi vazusem prietenul cu o alta fata, asa cum reiese din film. Am auzit mai multe variante ale acestei intamplari, iar doua ziare din Germania chiar au scris ca am baut doua sticle de dezinfectant deoarece eram distrusa in urma rupturii intervenite in relatia amoroasa cu un poet.

Adevarul e ca antrenorii si conducerea imi promisesera mai multa libertate pe perioada cat voi locui in complexul 23 August. In ziua respectiva, in fata camerei erau trei barbati. Pareau absorbiti de un joc de carti, dar se aflau acolo ca sa ma supravegheze. 'Unde te duci, Nadia?' au intrebat ei cu inocenta. N-am mai rezistat. "Ce cautati aici? Nu pot sa-mi spal rufele nesupravegheata?' Poate, am continuat in gluma, "am sa dau pe gat sticla asta de clor si o sa ma sinucid'. M-am intors in camera si am trantit usa! Uram sa fiu urmarita, verificata, cercetata. Dintr-o simpla vorba aruncata la necaz s-au nascut zvonuri si povesti!", a notat Nadia Comaneci.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

"Ceea ce au scris brazilienii nu are nicio legatura cu adevarul. Nu-mi place sa vorbesc despre Nadia, dar pot sa va povestesc ca, pe vremea cand era gimnasta, a vrut sa scape, la un moment dat, de regimul din cantonamentul nationalei de gimnastica, unul cazon si extrem de sever.

Stiu ca, intr-una din zile, a baut doua linguri de dero ca sa scape de antrenamentele din acea zi. Sigur, i s-a facut rau, lumea s-a speriat, dar pana la urma totul a fost bine. A fost un gest copilaresc, ceva in genul elevilor care mancau creta ca sa faca temperatura si sa scape de la ore. Asta am facut si eu pe vremea cand eram in clasa a cincea", a povestit la un moment dat Adrian Comaneci, fratele ei, pentru Ziarul "ring".

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si