Close sidebar
Close sidebar

Nebunie in Moldova! Un hot a facut ravagii: 20 de magazine au fost jefuite. Este cea mai bogata comuna. Satenii sunt traumatizati

E panica in Matca, cea mai mare si mai instarita comuna din Moldova. ##VIDEO23632##


DISTRIBUIE
acest articol

E panica in Matca, cea mai mare si mai instarita comuna din Moldova. Localnicii se tem sa mai inchida un ochi, de cand aproape 20 de magazine au fost calcate de hoti. Spargerile s-au dat in doua saptamani si nici pana acum hotii nu au fost prinsi. Pagubele se ridica la zeci de mii de lei.
Autorul loviturilor date in miez de noapte ar putea fi, CULMEA, dintre localnici- spun oamenii din Matca. Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere ale unui magazin de piese auto, individul care poarta cagula forteaza usa, iar cand reuseste sa intre in magazin, fuge spre casa de marcat, de unde smulge sertarul si iese in goana!!
Mai putin de 20 de secunde, atat i-a luat hotului sa smulga sertarul cu bani si sa iasa din magazinul de piese auto. Alte camere de supraveghere l-au surprins pe individ pe aceeasi strada.
Purta cagula pe figura si se indrepta, cel mai probabil, spre o alta spargere. Intr-o singura noapte a dat cinci lovituri: la o pizzerie, doua baruri si chiar o farmacie.
In total, paguba se ridica la zeci de mii de lei.
Pana acum, politistii n-au dat de urma hotului.
Localnicii spun ca daca hotul nu e cumva unul dintre ei, sigur e un muncitor care a venit din alta comuna sa ajute la culesul legumelor.

Localnicii se tem sa mai inchida un ochi, de cand aproape 20 de magazine au fost calcate de hoti. Spargerile s-au dat in doua saptamani si nici pana acum hotii nu au fost prinsi. Pagubele se ridica la zeci de mii de lei.



Autorul loviturilor date in miez de noapte ar putea fi, culmea, dintre localnici- spun oamenii din Matca.

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere ale unui magazin de piese auto, individul care poarta cagula forteaza usa, iar cand reuseste sa intre in magazin, fuge spre casa de marcat, de unde smulge sertarul si iese in goana!!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro


Mai putin de 20 de secunde, atat i-a luat hotului sa smulga sertarul cu bani si sa iasa din magazinul de piese auto. Alte camere de supraveghere l-au surprins pe individ pe aceeasi strada. Purta cagula pe figura si se indrepta, cel mai probabil, spre o alta spargere. Intr-o singura noapte a dat cinci lovituri: la o pizzerie, doua baruri si chiar o farmacie.


In total, paguba se ridica la zeci de mii de lei.  Pana acum, politistii n-au dat de urma hotului.

Localnicii spun ca daca hotul nu e cumva unul dintre ei, sigur e un muncitor care a venit din alta comuna sa ajute la culesul legumelor.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI