Close sidebar
Close sidebar

Nelson Mondialu, surprins alături de o altă femeie decât Liliana Pop. Cine este bruneta

Nelson Mondialu a fost prins în fapt. Tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei” a fost surprins alături de o altă femeie decât soția sa. Fanii bărbatului au reacționat imediat.

Georgiana Balaban,

Nelson Mondialu, tatăl lui Livian Pop. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nelson a fost văzut cu o altă femeie. Dacă până acum își obișnuise urmăritorii să o bage în vlog-urile lui pe Liliana, mama lui Livian, de data aceasta apare lângă o brunetă.

Nelson alături de o brunetă. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Femeia, care apare alături de Nelson Pop, este o brunetă, suplă, aproape de aceeași înălțime cu el. „Vine iarna!” a menționat Nelson lângă fotografia pusă pe contul lui oficial de Instagram. Urmăritorii bărbatului au reacționat și ei la fotografie: „Ai grijă, tata Nelson! Să nu vadă coconașa!”.

Nelson Mondialu- relație cu Liliana Pop de mai bine de 20 de ani

Nelson Mondialu este căsătorit cu Liliana de mai bine de 20 de ani. Părinții lui Livian de la „Puterea Dragostei” locuiesc într-un apartament din Cluj-Napoca alături de veverița și papagalul lor. Livian Pop s-a mutat, acum, alături de Florentina Neagu, noua sa iubită.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 23 noiembrie –A doua parte- VIDEO. Ce mai au concurenții de împărțit după scandalurile care au loc zi de zi?

Citeste si: Paul de la Puterea Dragostei, îndrăgostit. Cine este aleasa

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI