Close sidebar
Close sidebar

Nelson Mondialu aruncă bomba după ce a fost amenințat de trei concurenți din casa „Puterea Dragostei”: „Vom regla conturile! O să vă rugați să dureze emisiunea 30 de ani! O să purtați fustițe!”

Nelson Mondialu a făcut un clip video în care răspunde atacurilor făcute de Andy Adetu, Cătălin Nițescu și Turcu de la „Puterea Dragostei”. Bărbatul a transmis că va regla conturile cât de curând.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nelson Mondialu amenințat. Nelson Mondialu a ajuns în culmea disperării. Bărbatul îi amenință pe Andy Adetu, Cătălin Nițescu și Turcu de la „Puterea Dragostei”: „Vom regla conturile! O să vă rugați să dureze emisiunea 30 de ani! O să purtați fustițe!”.

Nelson Mondialu aruncă bomba după ce a fost amenințat de trei concurenți din casa „Puterea Dragostei”: „Vom regla conturile! O să vă rugați să dureze emisiunea 30 de ani! O să purtați fustițe!”

Nelson Mondialu amenințat. Citeste si: Sergio Ștefano de la „Puterea Dragostei” a scos la iveală înregistrări dintre Andy Adetu și Cătălin: „Poate dau un telefon și mă duc peste Nelson Mondialu la Cluj și peste Limbian, niște ciori!”

Nelson Mondialu amenințat. Nelson Mondialu a declarat că va lua măsuri în acest sens: „Zd**** asta de Cătălina, vom regla conturile, fără discuții. Domnilor după cum ați observat a apărut această convorbire dintre mamut, peruca Turcul și s-a băgat și Andy...că e foarte. Asta după ce au auzit că Norocel și cu Adrian or să vină în emisiune. Nimeni nu i-a înjurat, nici pe Turcu, nici pe Andy, nu i-a amenințat nimeni.

Filmarea e redată de cine a avut convorbirea cu el. Andy zice de mine că sunt marionetă, că m-a văzut într-un clip când am purtat fustiță. Eu nu am purtat fustă nici la mișto, dar tu o să porți.”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Nelson Mondialu amenințat. Citeste si: Vezi cum arăta Andy Adetu de la „Puterea Dragostei” în urmă cu câțiva ani. Nu o să-ți vină să crezi! Imagini nemaivăzute

Nelson Mondialu amenințat. Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” aruncă bomba către Bianca: „Emisiunea pentru noi doi s-a terminat!”. Andy Adetu și Bianca un posibil cuplu?!

Nelson Mondialu amenințat. Nelson a vorbit și despre înjurăturile primite de la Turcu: „Să vezi cum nu o să mai umbli tu înțepat! Bă Turcule, Băi alo bă! Tu umbli înțepat din cauza acelui vib****, tu făceai videochat, când ți-a aruncat geanta peste gard, au căzut din ea...Auzi ei așteaptă să iasă din casă să vină să mă bată, să mă nenorocească. El o să-și facă o hârtie daia să țină emisiunea 30 de ani, ca să nu mai iasă din casă. Ascultați ce spun!!!”.

Nelson Mondialu amenințat. Nelson Mondialu afirmă că Andy și-a luat bătaie de la Bogdan Mocanu în urmă cu câteva luni. Bărbatul susține că Andreea Mantea i-a adunat în această emisiune, însă cei trei vorbesc urât și despre ea.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Nelson Mondialu amenințat. Citeste si: Cum au fost surprinse Andra Voloș și mama lui Bogdan Mocanu? Se întâmplă după ce s-a aflat de legătura dintre fostul concurent de la "Puterea Dragostei" și Bianca Comănici

Nelson Mondialu amenințat. „Zdr**** penale, nu v-am înjurat până acum, nu am avut treabă cu familiile voastre! Vedeți voi!” a încheiat Nelson Mondialu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI