Close sidebar
Close sidebar

Nemtii de la Bosch cauta sa angajeze ingineri pentru fabricile din Cluj si Timisoara! Au scos la concurs extrem de multe posturi!

Veste extrem de buna pentru inginerii romani, mai ales cei din zona Clujului sau a Timisoarei, pentru ca nemtii de la Bosch vor sa faca angajari masive in fabricile din cele doua oras.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentantii concernului german recruteaza persoane cu grad diferit de expertiza in mai multe domenii cum ar fi: comercial, tehnic sau productie.

Conform datelor facute publice de nemti, in Romania se cauta planificatori de productie cu specializare in electronica, electrotehnica, automatizari si calculatoare, gestionari, logisticieni, economisti, dar si operatori pentru productie.

Pentru fabrica din Cluj, Bosch cauta ingineri si programatori pentru domeniile asistenta la condus, industrie conectata, analiza si testare, pilot de parcare, in timp ce la Timisoara se cauta agenti call center, suport in achizitii, economisti, manageri de proiecte IT, analisti SAP si suport tehnic.

La nivel global, nemtii au de gand sa angajeze peste 14.000 de absolventi de studii superioare, noteaza cei de la ZF.ro

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

TAGURI
Tech
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI