Close sidebar
Close sidebar

Nepotii lui Robert Negoita printre protestatarii din Piata Victoriei! Carmen Negoita:"Da, am mers cu copiii in weekend si o sa mai mergem! Ne dorim ceva mai bun pentru Romania!” Video!

De la finele lunii ianuarie, romanii par sa se fi impartit in doua tabere. Unii sunt pro si altii contra Ordonantei OUG 13 care ar fi trebuit sa modifice Codurile Penal si de Procedura Penala, iar ambele tabere isi apara convingerile. Asa se face ca, de 9 zile, sute de mii de protestatari se strang in Piata Victoriei pentru a-si striga nemultumirile la adresa partidului de guvernamant.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Curios lucru, dar in randul sutelor de mii de protestatari care ies aproape seara de seara in Piata Victoriei se afla persoane care au acasa rude din tabara adversa sau, mai rau, parinti sau rude de gradul al 2-lea care se afla in conducerea partidului de Guvernamant. Mai exact, cei din piata protesteaza fata de... rudele lor. Asa se intampla si in cazul lui Carmen Negoita si a celor doi copii ai sai, fiica si fiul rezultati din mariajului ei cu Ionut Negoita, fratele PSD-istului Robert Negoita. Pe scurt, nepotii protesteaza impotriva unchiului lor pe linie paterna. “Am fost cu copiii in weekend si o sa mai mergem. Bineinteles ca sunt seri in care nu putem ajunge, dar cu siguranta vom merge in continuare pentru ca ne dorim ceva mai bun pentru Romania. Din ceea ce ni se pregateste ne ducem spre Evul Mediu”, ne-a declarat Carmen Negoita.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI