Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Nicole Cherry, o mamă fericită. „Am crescut amândouă în același timp și e cel mai frumos sentiment de până acum”

Nicole Cherry este o femeie împlinită! Cântăreață este artistă de succes, actriță la început de drum și mamă cu normă întreagă. A reușit să îmbine cu abilitate viață profesională și cea personală, iar acum se bucură la maximum de experiența de mămică. Discretă cu acest statut, artista ne-a făcut totuși câteva dezvăluiri despre minunea din viață ei: fetiță care va împlini în curând 2 ani.

Redactia Stirile Kanal D,

Nicole Cherry, o mamă fericită. „Am crescut amândouă în același timp și e cel mai frumos sentiment de până acum”

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Deși are o carieră de succes și se bucură de admirația publicului, Nicole Cherry se consideră cu adevărat împlinită abia când privește spre minunea din viața ei: Anastasia, copila care are aproape 2 ani.

Nicole Cherry, artistă: „Vorbește, vorbește și încearcă să imite tot ce face mama ei. E un fel de mini eu.”

Fetița i-a schimbat radical viața. Nicole mărturisește că statutul de mămică a venit cu o maturizare desfășurată aproape în paralel cu evoluția fiicei sale, dar și cu o responsabilitate uriașă.

Citește și: "Fetița mea nenăscută mi-a salvat viața". O mămică de 23 de ani, devastată după diagnosticul crunt primit de la medici

„Am crescut amândouă în același timp și e cel mai frumos sentiment de până acum”

Nicole Cherry, artistă: „E frumos să descoperi lucruri împreună cu copilul tău, să te dezvolți pentru că eu simt că am crescut amândouă în același timp și clar e cel mai frumos lucru și sentiment de până acum.”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Deși este încă devreme, artista se gândește la viitorul copilei și nu exclude nicio variantă de carieră. Chiar și una artistică, dacă își va dori Anastasia.”

Nicole Cherry, artistă: „Nu doresc să o forțez în niciun fel, dar dacă va dori să aibă o carieră și să mă urmeze, m-aș bucura, de ce nu.

Acum, vom vedea dacă există și talent, dacă putem să dezvoltăm, cât putem să dezvoltăm, sunt mulți factori de care trebuie să ținem cont.”

Nicole și soțul ei, Florin, cu care și-au unit destinul în fața Domnului în vara anului trecut, își doresc să fie un exemplu pentru micuța lor, din toate punctele de vedere. Așa că tânăra mămică a revenit repede în lumina reflectoarelor, cu proiecte inedite pentru fanii săi.

Nicole Cherry, artistă: „Urmează o nouă colaborare care sper eu să vă surprindă. Mă gândesc foarte mult la tot ce am în momentul de față că va fi un nou boom pentru fanii mei pentru că ei de fiecare dată se așteaptă la ceva din ce în ce mai bun de la mine.”

De altfel, artista traversează una dintre cele mai prolifice perioade ale vieții ei și este nerăbdătoare să vadă ce-i rezervă destinul de acum înainte. Se bucură de realizările de până acum și este recunoscătoare pentru fiecare eveniment din viața ei.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Nicole Cherry, artistă: „S unt multe lucruri frumoase, de la colaborări până la momentele pe care le petrec cu Anastasia tot ce mi s-a întâmplat în ultimul an și în ultimii doi ani sunt cele mai importante lucruri pentru mine, m-au ajutat să mă dezvolt foarte mult atât pe plan profesional, cât și din punct de vedere al familiei.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI