Close sidebar
Close sidebar

Nimeni nu se aștepta la asta. Concurentul care a părăsit casa Puterea Dragostei: ”Este nevoit să plece acasă din cauza unei urgențe medicale”

În ediția de duminică, 27 iunie, a emisiunii Puterea Dragostei, un concurent a părăsit show-ul din cauza unei urgențe medicale. Toţi au rămas surprinși. Află despre cine este vorba.

Andreea Bolocan,

Paul a părăsit competiția Puterea Dragostei [Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Duminică, 27 iunie 2021, a avut loc Gala de la Puterea Dragostei. Astfel, ziua de duminică a venit cu mai multe surprize pentru concurenții și fanii show-ului matrimonial.

Cine a câștigat premiul săptămânii

La fel ca în fiecare săptămână, în ultimul timp, lupta pentru liderul casei se dă între Alexandra și Marinescu. Cei trei concurenți se află în fața unei decizii dificile, însă înainte de toate, Cristina Mihaela a anunțat că în această săptămână nu se va oferi cecul cu care ne-am obișnuit până acum.

Gala 27 iunie 2021 [Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Ce i-a transmis Codruț de la „Puterea Dragostei” iubitei sale chiar de ziua ei. Mesaj emoționant pentru Alexandra

Premiul săptămânii a fost revendicat de cuplul lunii, fiind format din Aya și Andrei Luca, iar nominalizați spre eliminare în această gală au fost Maria, Adelina și Paul.

Tot în această gală, cutia pandorei a trimis unul dintre concurenți acasă. Din păcate și spre surprinderea tuturor, mesajul aflat în cutie a precizat că Paul va fi eliminat din casa Puterea dragostei, după ce mama lui a fost supusă unei intervenții chirurgicale dificile și

are nevoie de sprijinul fiului ei. Astfel, concurentul a părăsit imediat emisiunea, pentru a fi alături de familia lui în această perioadă dificilă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Paul a părăsit competiția Puterea Dragostei [Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Romeo de la „Puterea Dragostei” și-a găsit fericirea. Tânărul s-a filmat în pat alături de noua cucerire

”Este nevoit să plece acasă din cauza unei urgențe medicale”

”Dragii noștri, unul dintre voi este nevoit să plece acasă din cauza unei urgențe medicale din familie.  Mama

concurentului care urmează să treacă printr-o perioadă grea și printr-o procedură medicală complicată are nevoie de tot sprijinul pe care aceasta îl poate primi de la fiul ei. Prin urmare, noi am decis ca astăzi indiferent cine este propus spre eliminare să plece acasă concurentul Paul”, este mesajul citit de prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, Cristina Mihaela Dorobanțu.

O nouă ediție a emisiunii Puterea Dragostei poate fi urmărită și luni, 28 iunie 2021, pe Kanal D, la orele 11:00 și 17:00. 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI