Bărbatul susține că fetița era bucuroasă pentru faptul că Simona urma să-i cumpere un telefon nou.

Ce spune Vasile Constantin despre relația cu fiica sa

Acesta este de părere că Marcel Șerbuc, principalul suspect în cazul crimei din Berceni, i-ar fi spart telefonul în ziua în care a ucis-o.

Citește și: VIDEO- Criminalul din Berceni a fost legat la ochi atunci când a fost dus în arest. Marcel urmează să ajungă în România

„Telefonul nu mai mergea bine pentru că nu mai ținea bateria. Căzuse pe joi de trei, patru ori. Nu mai țin minte culoarea. I-am zis: „Tati meu, fac rost de bani și din pensia mea fac împrumut la casa de ajutor și îți ia tăticul telefon și a zis „Nu, că mi-a promis mami”(...) Absolut nimic, l-o fi spart el. Altcineva, cine? Cred că l-o spart, nu pot să știu. I-a promis că îi ia telefon. A sunat-o că a venit în țară să-i ia un telefon, maică-sa. Din cauza aia, a plecat acolo”, a spus Vasile Constantin, la Acces Direct.

Bărbatul a vorbit cu fiica sa cu o zi înainte ca aceasta să fie ucisă

Anamaria l-ar fi sunat pentru a-i cere bani să iasă cu o prietenă în oraș, dar și să se asigure că tatăl ei urmează tratamentul. A fost ultima convorbire pe care Vasile a avut-o cu fiica sa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO| Primele imagini cu Marcel Șerbuc, suspectul crimei din Berceni. Tatăl Anei: „Să fie pedepsiți amândoi”

„Chestia e că atunci când a venit ultima dată, a sunat acasă. Dacă sunt acasă, dacă mi-am luat medicamentele, dacă am mâncat. În primul rând, nu a durat nici zece minute, a apărut cu fiica-sa, nici n-a mai intrat în curte. Ea mă suna permanent(...) M-a sunat să îmi spună dacă am bani”, a mai spus bărbatul, la Acces Direct.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si