Close sidebar
Close sidebar

Noi detalii socante despre familia de canibali care a mancat 30 de persoane. Ce aveau in frigider cei doi soti

Noi detalii infricosatoare au fost dezvaluite in cazul celor doi soti acuzati de canibalism. Politistii au ramas socati cand au descoperit ce aveau cei doi in frigider.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dmitry Bakshaev si sotia lui, Natalia, au recunoscut ca au ucis si mancat 30 de oameni. Crimele ar fi avut loc in decursul a 18 ani.

 Cei doi ar fi pastrat ramasitele umane in frigider si in pivnita. Politistii au descoperit sapte pachete cu parti umane, dar si mai multe borcane cu carne, precum si 19 bucati de piele. Acestia au fost retinuti dupa ce pe telefonul barbatului au fost gasite mai multe fotografii cu ramasite umane, arata aceeasi sursa.
 

Citeste si: Tânără în vârstă de 14 ani, însărcinată în șase luni, și un bărbat de 68 de ani, atacați de un urs, în județul Brașov. Care este starea de sănătate a celor două victime- kanald.ro

Citeste si: Absolventă de Medicină, moartă după o plimbare cu motocicleta în Bistrița-Năsăud- wowbiz.ro

Citeste si: Secretele demult pierdute ale adevăratului Prim Război Mondial ies la lumină. Arheologii au aflat ce s-a întâmplat acum 3.000 de ani- antena3.ro

Acum, politistii au dezvaluit ca in frigiderul celor doi au descoperit si carne de pisica si de caine.

"Expertii au aflat ca in frigider, in afara de carnea de om, cei doi aveau carne de pisica si caine, care era depozitata in pungi de plastic. Iar cel mai surprinzator e faptul ca s-a gasit si carne de vita ”, a declarant un oficial rus, potrivit Daily Mail.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI