Fostul edil, Cătălin Cherecheș se află în aceste momente în închisoarea din Augsburg, după ce le-a spus anchetatorilor că el nu își dorește să fie adus în România. Acesta a fost prins pe data de 28 noiembrie în zona unei gări, acolo se afla împreună cu mătușa lui.

De ce a ajuns la spital fostul primar din Baia Mare?

Acesta fugise din țară chiar înainte să-și afle sentința, și ar fi ales Germania, deoarece aici își dusese o mare parte din avere.

Cu toate astea, însă nu se gândise că acela ar fi fost și unul dintre locurile care urmau să fie verificate, deoarece adresa mătușii sale, Eugenia Jederan care este medic era menționată pe niște documente.

Cherecheș spital

Cătălin Cherecheș ar fi ajuns la spital, după ce a fost capturat de polițiștii din Germania.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Cum arată închisoarea din Germania în care va sta Cătălin Cherecheș. Primele imagini din penitenciarul în care va fi "cazat" fostul primar din Baia Mare, până la extrădare

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

El ar fi fost rănit în timp ce a fost capturat de polițiștii bavarezi. Imediat după ce a fost prins, a apărut o imagine cu el în spațiul public în care este are sânge pe față. Deși inițial, oamenii legii au spus că primarul fugar s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, acum s-a aflat și adevărul.

A fost rănit în timp ce era arestat, motiv pentru care a fost dus la spital, unde a fost tratat, foarte rapid.

Presupunem că i s-au vindecat rănile. A fost pus la pământ (de polițiști) în timpul arestării și presupunem că aceste răni s-au produs ca urmare a faptului că a fost trântit la pământ. I s-au făcut două cusături în spital. Există posibilitatea de a primi tratament medical în închisoare", a spus Florian Weinzierl, reprezentantul procuraturii germane, la Antena 3 CNN.

Socrii lui Cherecheș rămân în arest preventiv

Totodată, acesta a mai declarat că în timpul audierii de la Tribunalul Municipal din München, lui Cătălin Cherecheș i s-a oferit un avocat din oficiu, conform legii germane.

Socrii Cherecheș arest

Socrii lui Cătălin Cherecheș rămân în arest preventiv pentru încă 30 de zile.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum s-a camuflat fostul primar Cătălin Cherecheș, în momentul în care și-a luat cartelele SIM! Noi imagini cu edilul fugar, surprinse la scurt timp după ce a ieșit din țară

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Acum, Cătălin Cherecheș ar urma să fie mutat curând într-o închisoare din München, aceeași în care a stat și Hitler. Momentan nu se poate face acest lucru, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Luni, 4 decembrie, Tribunalul Mureş a decis prelungirea măsurii arestului preventiv, pentru încă 30 de zile, în cazul socrilor fostului edil. Claudia Gliga ar fi încercat să ofere mită mamei unui judecător pentru a-i da o pedeapsă mai blândă ginerelui său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si