Close sidebar
Close sidebar

Noi provocări pentru imbatabilul Rocco Schiavone - în această seară la Kanal D2

Investigațiile lui Rocco Schiavone privind accidentul mortal în care a fost implicată o mașină cu numere de înmatriculare false, în care și-au pierdut viața doi oameni, vor fi umbrite de vestea răpirii fiicei lui Pietro Berguet, un cunoscut constructor local. Persoana care a raportat dispariția a fost o prietenă de școală a acesteia, care a devenit suspicioasă pentru că nu a vazut-o pe Chiara de când și-au luat rămas bun la o petrecere disco cu două seri înainte.

Sorin Negru,

Un nou episod din serialul ”Rocco Schiavone”, difuzat numai la Kanal D2.


DISTRIBUIE
acest articol

Rocco, punând în scenă furtul fals al uneia dintre mașinile familiei, le face o vizită și observă nervozitatea și suspiciunea mamei Chiarei.

Citește și: Situație cutremurătoare pentru Ceylin- într-un nou episod din “Secrete de familie”, la Kanal D

Femeia devine rapid suspecta în legătură cu răpirea fiicei sale, mai ales că femeia nu a raportat dispariția fiicei sale, iar Schiavone descoperă că Pietro avea, de ceva vreme, datorii mari care au fost plătite brusc într-un mod misterios.

Noi provocări pentru imbatabilul Rocco Schiavone- în această seară la Kanal D2

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În tot acest timp, într-o cabană pierdută în munți, Chiara Berguet este sechestrată, fără mâncare sau apă, și singura ei companie este un câine fără stăpân care nu știe cum să o ajute.

Daca va reusi celebrul inspector sa descopere cine se afla in spatele rapirii Chiarei și dacă va reuți să o salveze pe tânără, puteti afla în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul ”Rocco Schiavone”, difuzat numai la Kanal D2.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI