Close sidebar
Close sidebar

Noi vesti bune despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher. "Da semne incurajatoare. Ne rugam in fiecare zi pentru el"

Fostul director tehnic al celor de la Formula 1 Ferrari a declarat ca starea de sanatate a lui Michael Schumacher este mult mai buna si ca fostul pilot da semne incurajatoare de revenire.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ross Brawn a spus ca mai este cale lunga pana la o posibila recuperare, dar a dezvaluit ca exista speranta. "Sunt semne incurajatoare in ceea ce priveste starea lui Michael. Ne rugam zi de zi sa vedem asemenea ameliorari. S-a scris mult pe marginea acestui subiect in ultimele luni si pot sa va spun ca cele mai multe dintre informatii nu aveau fundament real. Speram ca in fiecare zi sa vedem progrese reale", a spus Brawn pentru cei de la BBC.

Michael Schumacher a suferit un accident de schi  in data de 29 decembrie 2013. El s-a lovit grav la cap.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

TAGURI
Sport
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI