Ediția de marți, 7 decembrie, vine cu o mare surpriză pentru fetele de la "Puterea Dragostei"! Gelu, cel care a venit în locul lui Codrin, face furori în momentul în care se află că i-a fost iubit Alexandrei Cărare, o concurentă extrem de controversată din sezonul precedent.

Citeste si: Mariana de la „Puterea Dragostei”, dezamăgită de Moș Nicolae: „Nu am primit nimic”

Alexandra Cărare: "Nu cred că Gelu a venit în casă!"

"Ori de câte ori va fi nevoie și va simți nevoia să mă sune și să îmi ceară un ajutor, la orice oră voi fi disponibil", a spus noul concurent de la Puterea Dragostei despre fosta sa iubită, Alexandra Cărare.

Alexandra Cărare, alături de sora ei Adriana

"Nu cred că Geluțu a venit în casă!", a reacționat Alexandra Cărare, concurenta din sezonul anterior al emisiunii, după ce moderatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu a sunat-o prin video call și a întrebat-o "Cine crezi că a venit în emisiune?".

Citeste si: Ella, despre o posibilă împăcare cu Jador: „M-a mai căutat”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cine este Alexandra Carare 

Alexandra și Adriana au fost cele două surori și concurente din sezonul al treilea al emisiunii "Puterea dragostei". Alexandra a reușit să câștige marele premiu al sezonului trecut, urmare a relației cu Codruț.

Citeste si: Cum s-au afișat Alexandra și Codruț de la „Puterea Dragostei” după marea împăcare?! Imagini inedite

Alexandra și Codruț de la „Puterea Dragostei” par să fie mai fericiți ca niciodată, cei doi s-au împăcat și se iubesc nebunește.

Alexandra și Codruț de la „Puterea Dragostei”   s-au afișat împreună după marea împăcare. Cei doi au mers împreună la sala de fitness.

Codruț Pop și-a însoțit iubita și la casa bătrânească de la țară. Cuplul este de nedespărțit acum.

Alexandra și Codruț de la „Puterea Dragostei” s-au cunoscut în casa iubirii. Ei au format un cuplu până la finalul emisiunii. Tinerii au ajuns împreună în finala emisiunii matrimoniale, pe care frumoasa blondină a câștigat-o. Relația celor doi s-a încheiat la scurt timp după marea finală, însă fanii au sperat în continuare că se vor împăca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si