Fiecare zi, fiecare clipa este un chin pentru fiica, un cosmar pentru mama. Viata lor e boala si durere. Cecilia a fost operata pe creier acum 18 de ani. De atunci traieste in iad.

La 80 de ani, mama ii este singurul sprijin, asistenta si alin deopotriva. Trupul greu incercat al Ceciliei e plin de suferinta: operatii, interventii pe creier, ulcer, hepatita cronica, hemipleglie, obezitate morbita.

Nici nu mai stie ce boli nu are iar zilele par nesfarsite pentru trupul de 53 de ani tintuit intre cearsafuri. Kilogramele au inceput sa se aseze si i-au transformat corpul intr-o carne vie,

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Din toata saracia, mama cumpara toate cremele fara de care durerile Ceciliei ar trece de limita suportabilului.

MIOARA DOVANCESCU: noaptea urla ca se duce efectul la medicamente dupa 10 ore si incepe sa planga, si urla si vrea sa moara.  

"Nici capul, nici pana la perete nu pot. Trebuie sa ma impinga mama cu greu, cu greu, cu greu ma impinge", spune femeia.

 

Cum sa ia biata femeie asupra ei intreaga suferinta a fiicei? Ii e teama sa nu inchida ochii pentru ca atunci Cecilia ar ramane de izbeliste.

MIOARA DOVANCESCU: trebuie sa pot, daca nu pot, ma lupt ca sa pot ca nu am durere multa, dar nu am ce face...nu pot sa o ajut cu nimic.  

Toata agoniseala de-o viata s-a dus pe la doctori, iar Cecilia are nevoie de foarte multe medicamente.

Fara calmante si creme nu poate trai, iar venitul lor lunar este putin peste 2000 de lei.  

MIOARA DOVANCESCU: o pensie o dam la farmacie mai mult...cam 12 milioane pe luna, pana la 15 si noi nu avem atata...eu am 11, foarte greu...ne imprumutam...avem 2 familii, tot pensionari dar ne imprumuta cu cate 2 milioane pe luna...suntem foarte punctuale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si