Close sidebar
Close sidebar

O angajata FBI s-a casatorit cu teroristul ISIS pe care trebuia sa il investigheze! Ce a facut cand si-a dat seama ca a comis o greseala

Daniela Greene lucra ca traducator FBI cu nivel de securitate top-secret cand s-a casatorit cu teroristul pe care trebuia sa il investigheze in Siria.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

CNN relateaza ca Daniela Greene a mintit FBI in legatura cu locul in care se deplaseaza si si-a avertizat sotul ca este investigat.

Sotul ei, Denis Cuspert, este un rapper german, care s-a transformat in recrutor ISIS. In Siria era cunoscut sub numele de Abu Talha al-Almani. In melodiile sale, il lauda pe Osama bin Laden si l-a amenintat pe Barack Obama, fostul presedinte al SUA, ca ii taie gatul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

La doar cateva saptamani dupa ce s-a maritat cu Abu Talha al-Almani, Daniela Green si-a dat seama de greseala facuta si a fugit in SUA, unde a fost imediat arestata. Ea a fost de acord sa coopereze cu autoritatile, a pledat vinovata la acuzatia de marturie mincinoasa intr-un caz care implica terorism international si a fost condamnata la doi ani de inchisoare federala.

Dosarul in care a fost judecata a fost tinut secret de catre FBI, fiind vorba despre o incalcare jenanta a securitatii nationale la nivelul FBI.

Sursa foto: CNN
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI