In urma cu cativa ani in acest loc era doar o balta de namol. Autoritatile locale au profitat de potentialul turistic al zonei si au dezvoltat aici o adevarata statiune turistica. Acum sunt sapte piscine si multe locuri de distractie. 

Nicolae Moldovan- primar Beclean:  "Veneau ad-hoc din satele de langa Baile Figa si faceau aceste cure. Printre bivoli, printre alte animale”. 

Namolul de la Figa e vestit in toata tara! Daca pe vremuri doar bivolii se scaldau in el, acum turistii se inghesuie la tratamentele cu namol. Doamnele din imagine si-au facut abonament pentru lunile de vara!
 
Tratamentul este personalizat in functie de nevoile fiecaruia. Important este sa fie recomandat de un medic.

 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

INVESTITIE EXEMPLU

Pentru baza de agrement care are terenuri de tenis si de fotbal si o zona de masaj, primaria a alocat pana acum 100 000 de euro din fonduri europene si din bugetul local.

Investitia s-a dovedit un succes, pentru ca turistii sunt din ce in ce mai multi la Baile Figa.



 Statiunea e mai ales pe placul celor mici- pe langa terenuri de joaca, exista tobogane mari si mici!
 


Nicolae Moldovan- primar Beclean: "O familie daca vine pentru copii e gratuit si parintii daca insumez intrarea e cat o intrare a unei singure persoane in alte locuri”.

Mai exact, copiii pana la 7 ani au intrare gratuita iar un adult plateste doar 15 lei pentru o zi intreaga de balaceala. Banii incasati intra in bugetul primariei. Cat despre cazare, nici ea nu e scumpa. O casuta aflata in apropierea strandului se poate inchiria cu 90 de lei pe noapte pentru intreaga familie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si