Close sidebar
Close sidebar

O britanica de 20 de ani deseneaza tablouri cu sangele ei menstrual. "Oamenii se simt inconfortabil cand le spun" - Afla de ce face asta

O tanara de 20 de ani din Marea Britanie reuseste sa creeze opere de arta cu ajutorul unor unelte "mai putin conventionale".

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jess Cummin este din Londra si picteaza tablouri inspirate din picturile rupestre, iar in loc de vopsea isi foloseste propriul sange menstrual. Si asta nu e tot, pentru ca ea utilizeaza absorbantele in loc de pensula.

Jess este studenta la prestigioasa scoala de Arte si Design din Glasgow, Scotia, si a inceput sa faca aceste picturi ciudate din Octombrie 2015.

"As fi surprinsa daca cineva ar cumpara aceste tablouri, dar daca s-ar intampla, as fi flatata. Desi oamenii gasesc chestia asta ca fiind groaznica, eu le transmit ca nu e deloc asa"
, a marturisit artista.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Tanara si-a expus si planurile de viitor si a dezvaluit ca isi doreste sa amestece sangele cu cerneala pentru a realiza tablouri mult mai interesante.

Imediat dupa ce si-a publicat lucrarile pe retelele de socializare si a dezvaluit modul in care le realizeaza, un val de critici s-a abatut asupra ei.
"Oamenii s-au simtit inconfortabil. O fac de fiecare data cand le spun, dar eu vad asta ca pe arta. Cred ca multe femei ar putea sa incerce asta. Este relaxant", a mai spus ea, noteaza jurnalistii de la dailymail.co.uk

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI