Close sidebar
Close sidebar

O buna prietena a Ionelei Prodan vorbeste despre indragita cantareata de muzica populara. " Azi esti, maine nu mai esti. Merita sa ne rugam pentru ea!"

In ultima saptamana s-a tot vorbit despre starea de sanatate a Ionelei Prodan, iar lucrurile nu sunt nici acum clare in ceea ce o priveste pe indragita cantareata de muzica populara.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Una dintre prietenele sale, Paula Craciunescu, alaturi de care Ionela Prodan a lucrat in televiziune si cu care a legat o prietenie frumoasa, a sustinut ca Ionela Prodan este o luptatoare adevarata si a spus ca se bucura foarte mult cand le vede pe fetele ei langa ea.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

"Am vorbit cu Ionela in ianuarie, atunci i-am urat 'La Multi Ani'. Mi-a spus ca se simte foarte rau si ca urmeaza sa mearga la spital. Ionela mi-a spus ca marile probleme ale sale sunt cu inima. Ea a crescut singura doua fete, fara sot.

Era foarte agitata si agitatia asta nu duce la nimic bun. Se pare ca e in spital tot din cauza problemelor cu inima. Ambele fete ii sunt alaturi, deoarece si ea a fost mereu alaturi de ele. Ionela e un om cu suflet bun. Sa speram ca ajutorul medicilor si rugaciunile la Dumnezeu sa o ajute. Merita sa ne rugam pentru ea. Cred ca ea a urmat un regim alimentar care nu i-a prins bine.
Azi esti, maine nu mai esti, dar Ionela este o luptatoare"
, a declarat Paula Craciunescu intr-o emisiune de la un post TV de la noi. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI