Close sidebar
Close sidebar

O concurentă de la Puterea Dragostei este acuzată că a venit doar pentru bani în emisiune: ”Am iubit acasă!”

Noi certuri și acuzații în ediția de astăzi, 22 iulie, a emisiunii Puterea Dragostei. Marinescu și Codruț vor să o trimită pe Adelina acasă și o acuză că a venit doar pentru bani în emisiune.

Andreea Bolocan,

Adelina este acuzată că a venit pentru bani în cadrul emsiunii Puterea Dragostei [Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un nou scandal se ivește în casa Puterea Dragostei după ce s-a aflat că Adelina are un iubit acasă. Marinescu și Codruț nu mai suportă prezența Adelinei în casă și vor ca aceasta să plece mai repede din emisiune.

Cei doi băieți nu înțeleg de ce Adelina încă mai este în emisiunea Puterea Dragostei și de ce nu pleacă mai repede acasă. Codruț îi spune Adelinei că a venit pe interes în casă, doar ca să câștige bani, nu pentru a-și găsi jumătatea.

Codruț: ”Dacă nu ești eliminată, nu pleci?”

Adelina: ”Nu, nu mă descalific!”

Codruț: ”Dar pentru ce mai rămâi?”

Adelina: ”Dar vreau să plec eliminată, nu vreau să mă descalific, îmi pare rău!”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Adelina presată de ceilalți concurenți ai emisiunii, a recunoscut odată pentru totdeauna în ediția de joi, 22 iulie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei, faptul că ea are iubit acasă și își dorește să părăsească emisiunea.

Citeste si: Detalii neașteptate la Puterea Dragostei. Alexandra dă cărțile pe față: ,,Știu cine ai fost, știu pe unde ai umblat, știu ce ai facut! Știu toată viața ta"

Adelina: ”Da, am iubit și vreau să plec acasă!

Marinescu: ”Tu nu vrei să pleci nici eliminată, nici descalificată, tu nu vrei să pleci deloc din competiție”

Adelina: ”Ba da!”

De asemenea, Codruț o acuză pe Adelina că a venit doar să își piardă timpul cu băieții din casă și să facă bani în timp ce stă în cadrul show-ului matrimonial Puterea Dragostei, nicidecum că ar fi venit să își găsească jumătatea.

Citeste si: Noul concurent de la Puterea Dragostei, declarații incendiare la adresa uneia dintre fete

Ediția de joi, 22 iulie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei [Sursa foto: Captură YouTube]

Adelina este acuzată că a venit doar pentru bani la Puterea Dragostei

Codruț: ”Oricum aici nu faci nimic, mai ieși cu băieți, mai faci și tu un cașcaval stânga dreapta.. Aoleu, ce-s interesele astea... Nu suport eu treburile astea”

Adelina: ”Băi frate, dar voi nu aveți altceva de făcut? Codruț dat parcă tu nu vorbeai cu mine, parcă tu vorbeai cu Magdalena”

Codruț: ”Când e o treabă serioasă mi se pare normal să o scot în evidență”

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI