Close sidebar
Close sidebar

O eleva din Caracal a devenit bursiera a scolii de vara „Oxford for Romania”

O eleva a Colegiului National „Ionita Asan” din Caracal se numara printre cei 20 de castigatori ai editiei a II-a a bursei „Oxford for Romania 2017”. Ea a fost singura eleva din judet admisa la prima scoala de vara multidisciplinara organizata la o universitate din strainatate, destinata liceenilor romani din clasele a X-a si a XI-a care provin din familii cu posibilitati financiare limitate.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Eleva, Bianca Ion, a luat contact cu sistemul de educatie de la una din cele mai prestigioase universitati din lume in perioada 26 august si 3 septembrie 2017.

Alaturi de ceilalti bursieri eleva de la Colegiul National „Ionita Asan” a luat parte la diverse ateliere si cursuri din diverse domenii, de la astrofizica si neurostiinte, pana la cultura politica si orientare in cariera.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Potrivit directorului Colegiului National „Ionita Asan”, Titu Varban, pe langa cursurile care s-au desfasurat in mai multe colegii ale Universitatii Oxford, elevii au avut a parte de tutoriale individuale, activitati sociale si artistice, dezbateri, vizionari de film, dar si o excursie la Londra.

Scopul principal al scolii de vara „Oxford for Romania” este sa le ofere elevilor un alt sistem educational, sa ii incurajeze sa devina mai implicati in comunitatile locale si sa ii sprijine in alegerea propriul traseu in cariera.

Sursa: realitateaoltului.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI