Fără a avea la îndemână un adăpost subteran, aceștia și-au transformat propria locuință într-unul.

Ascunși de teama bombardamentelor

Bărbatul este de naționalitate rusă, iar soția și fiica acestuia sunt de origine ucraineană. Aceștia și-au pregătit bagajele pentru a fugi în momentul în care locuința lor va fi atacată:

Citeste si: Vladimir Putin, suspendat din funcția de președinte de onoare al Federației Internaționale de Judo

Citeste si: Ce înseamnă bombele termobarice cu care amenință Rusia. Vladimir Putin, dispus să piardă 50.000 de soldați în războiul din Ucraina

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Sunt cetățean rus, locuiesc în Ucraina de opt ani. Soția mea este ucraineană, fiica mea este ucraineană, are șase ani. În ultimele trei zile, pentru siguranță, stăm în holul apartamentului. Ăsta este apartamentul nostru, este un pic dezordonat acum, ea e soția mea. Aici dorm eu, pe podea, lângă frigider. Aici este micul nostru adăpost, unde au stat soția și fetița în ultimele zile. Avem o valiză pregătită în caz de urgență.

Cu pașapoarte și tot ce ne trebuie. Dacă ne lovesc casa, suntem gata să fugim pentru a ne salva viețile.”, a transmis bărbatul într-o înregistrare trimisă către Antena 3.

43.000 de cetățeni ucrainieni au intrat până la miezul nopții în România

Exodul refugiaţilor ucraineni spre România continuă. Peste 40.000 de oameni au reuşit să treacă graniţa, de la începutul războiului din Ucraina, anunţă Poliţia de Frontieră.

Citeste si: ÎPS Teodosie, despre situaţia din Ucraina: „Indiferent din ce motiv au fost izgoniţi sau poate unii de frică au plecat, noi să îi primim, să îi adăpostim”

Citeste si: LIVE TEXT. A patra zi de invazie a Rusiei în Ucraina. Trupele ruse pătrund în Harkov, al doilea oraș ca mărime. Zelenski cheamă în ajutor "voluntari" străini

De la declanşarea acestei crize, până la data de 26.02.2022, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România aproximativ 43.000 cetăţeni ucraineni şi au ieşit 20.650 cetăţeni ucraineni, anunță Poliția de Frontieră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si