Close sidebar
Close sidebar

O femeie a decis sa duca sarcina pana la sfarsit pentru ca organele bebelusului sa poata fi donate: "A fost o decizie grea, insa fetita noastra va salva vietile altor copii"

O tanara mama din SUA s-a decis sa duca sarcina pana la sfarsit, in ciuda faptului ca bebelusul sau este extrem de bolnav. Prin decizia ei, femeia vrea ca fetita ei, care va muri la cateva ore dupa nastere, sa slaveze viata altor copii.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Keri si Royce Young din Oklahoma au aflat ca beblusul lor sufera de anecefalie, o boala fatala. „ Avea maini si picioare perfecte. Rinichii, ficatul si plamanii functionau perfect, insa nu si creierul. Am aflat ca are anecefalie”, a scris femeia pe o pagina de socializare.

Copilul s-ar naste cu creierul nedezvoltat si, de obicei, cel mai probabil, va muri la cateva ore dupa nastere. Femeia a decis sa duca sarcina pana la sfarsit pentru ca organele fiicei ei sa poata fi donate.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

„Am fost pusi in fata unor alegeri dificile, astfel ca am decis sa continui sarcina, astfel incat fetita noastra sa poata salva vietile altor copii ”, a adaugat ea, potrivit The Independent„Nu este o decizie usoara. Pentru urmatoare 20 de saptamani ii voi simti piciorusele si ii voi auzi bataile inime, in timp ce stiu ca va supravietui doar cateva ore”, a adaugat ea.

 

Doctorii i-au spus ca inima fetitei va putea fi donata, alaturi de ficat, rinichi si chiar pancreasul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI