Close sidebar
Close sidebar

O femeie a fost abuzata sexual in avion, in timp ce dormea. Agresorul era insotit de sotia sa

O femeie a fost abuzata sexual in timp ce dormea. Victima se afla in avion cand a fost agresata chiar de catre pasagerul de langa ea, insotit de sotie.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prabhu Ramamoorthy, un barbat de 34 de ani, calatorea alaturi de sotia sa, insa acest lucru nu l-a oprit sa o agreseze pe femeia care statea langa el, potrivit BBC.
Victima a declarant politistilor, potrivit BBC ca s-a trezit speriata, cand a descoperit ca are buza desfacuta la nasturi, iar mana barbatului se afla in pantalonii ei.

Ramamoorth neagra aceste acuzatii, afirmand ca el, de fapt, dormea dup ace luase o pastila care sa-l ajute in acest sens. In urma plangerii inaintate de victima, barbatul a fost arestat, iar procurorii au declarat că a fost acuzat de abuz sexual agravat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Sotia agresorului i-a sarit in aparare, afirmand ca ea a dormit, intreaga cursa, pe genunchii sotului sau, iar acesta nu ar fi avut cum sa atinga o alta femeie. Ba mai mult, partenera barbatului a mai adaugat ca a cerut sa fie mutate de langa victima, insa insotitorii de bord neaga acest fapt.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI