Close sidebar
Close sidebar

O femeie a fost ucisa si alte sapte persoane au fost ranite in urma unui atac cu cutitul la un mall in sud-estul Poloniei; suspectul, arestat

Un barbat a atacat persoane cu cutitul, vineri, la un mall, in sud-estul Poloniei, omorând o persoana si ranind alte sapte, conduse la spital, a anuntat politia, relateaza The Associated Press.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Atacul a avut loc vineri dupa-amiaza, cu un instrument ascutit, intr-un mall, in localitatea Stalowa Wola, a declarat pentru AP Andrzej Wierszyna, un purtator de cuvant al politiei din localitate.

Barbatul, un polonez in vârsta de 27 de ani, a fost retinut, a precizat Wierszyna.

Anna Klee din cadrul politiei a declarat pentru agentia poloneza de stiri PAP ca arma este un cutit.

O femeie in vârsta de 50 de ani a murit la spital, a precizat ea.

Suspectul ”ataca persoane pe la spate, lovindu-le cu cutitul”, a declarat Klee pentru PAP.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Opt persoane au fost spitalizate la Stalowa Wola, Tarnobrzeg si Sandomierz, cele mai multe cu rani grave, a declarat Wierszyna.

U N BARBAT SE AUTOINCENDIAZA IN CENTRUL VAROSVIEI SI ACUZA GUVERNUL 

Intr-un incident separat, Politia din Varsovia interoga martori si analiza imagini surprinse de camare de supraveghere stradale, dupa ce un barbat s-a autoincendiat in fasa Palatului Culturii, centrul capitalei poloneze.

Barbatul a fost internat in stare grava la un spaital, a anuntat vineri un purtator de cuvânt al politiei, Robert Koniuszy.

El este originar din afara Varsoviei, a precizat sursa citata.

Politia aduna probe pentru a stabili motivul acestui gest.

Portalul de stiri Wyborcza.pl scrie ca barbatul a distribuit manifeste in semn de protest fata de politicile Guvernului conservator PiS inainte sa-si dea foc, joi.

Potrivit portalului, barbatul protesta prin aceste manifeste fata de ostilitatea Guvernului fata de migranti si fata de eforturile Executivului de a prelua controlul asupra sistemului judiciar.

El avea de asemenea o scrisoare in care acuza Partidul Lege si Justitie (PiS) ca va fi vinovat de moartea sa, scrie Wyborcza.pl.

El primea tratament impotriva unei depresii, potrivit postului polonez de radio RMF FM.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI