Grozăvia s-a petrecut în Oteleni, judeţul Iaşi. Potrivit martorilor femeia şi iubitul ei s-au certat în casă. S-au auzit ţipete şi apoi a izbucnit un scandal monstru. Bărbatul a scos-o pe femeie din casă, a stropit-o cu benzină şi apoi a aprins bricheta.

A lăsat-o să ardă şi a privit-o cu ţipă.

Ulterior a stins-o şi a sunat la 112.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportata o pacienta in varsta de 49 de ani, din judetul Iasi, localitatea Handresti. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, s-a constatat ca aceasta prezenta arsuri importante, provocate de flacara. Medicii au constatat ca pacienta a suferit arsuri pe aproximativ 60 la suta din suprafata corporala. In urma investigatiei medicale s-a constatat ca aceasta a suferit arsuri de gradul l, gradul al ll-lea si gradul al lll-lea.

Totodata, pacienta care a ajuns la Unitatea de Primire Urgente prezenta si etilism acut. Dupa ce a primit ingrijiri in UPU, aceasta a fost internata in cadrul Clinicii de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva, fiind introdusa in sala de operatie pentru a primi tratamentul necesar", precizeaza prof. dr. Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iasi.

Poliţiştii

au deschis dosar penal şi bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si