O femeie din Ploiești a plecat de acasă în perioada 12-30 octombrie, moment în care și-a lăsat locuința în grija unui meșter, venit săi modernizeze apartamentul.

Ce a reușit femeia să recupereze de la individ?

Când s-a întors acasă, aceasta a constatat că îi lipsesc mai multe bijuterii din aur, dar și suma de 39 000 de coroane daneze. Nervoasă, femeia a sunat imediat la 112 pentru a-l găsi pe individ.

Poliția

Polițiștii l-au prins pe bărbatul din Ploiești care a furat.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Închisoarea nu a fost de ajuns! Un bărbat din Suceava a furat suma de 2.000 de euro. Acesta fusese închis 4 ani pentru aceeași infracțiune

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost depistat și reținut pentru 24 de ore. El urmează ca miercuri, 1 octombrie să se prezinte în fața parchetului, pentru a-și afla pedeapsa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„În baza sesizării, s-a constituit echipă operativă, care s-a deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că în perioada 12-30 octombrie, reclamanta a fost plecată de la domiciliu, iar la data de 31 octombrie a constatat că i-ar fi fost sustrase 200 de grame de bijuterii din aur, precum și 39.000 de coroane daneze” au transmis reprezentanții IPJ Prahova. 

Citește și: Polițiștii au oprit cu focuri de armă, la Sucevița, un tânăr de 20 de ani care furase o mașină. Era băut și nu avea permis de conducere

Oamenii legii au reușit să-i înapoieze bijuteriile femeii, însă banii nu au fost momentan găsiți. În continuare, se fac cercetări în acest caz, polițiștii întocmind și un dosar penal pentru furt.

Patru indivizi au furat bani dintr-o sală de jocuri, în București

Și în capitală, trei femei și un bărbat au furat bani dintr-o sală de jocuri. Bărbatul ar fi avut fața acoperită în momentul în care a intrat în sală, iar mai apoi a început să o agreseze pe casieriță, care sub presiunea amenințărilor i-a oferit toți banii din ziua respectivă.

Sală de jocuri

Mai mulți bani au fost furați dintr-o sală de jocuri.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: O vedetă de pe TikTok este acuzată că a mințit că are cancer, păcălindu-și urmăritorii să-i trimită peste 30.000 de euro în cont: „Nu am făcut asta pentru atenție”

Celelalte femei ar fi ajutat la sustragerea celor 4700 de lei. În cele din urmă, polițiștii i-au prins pe cei 4 indivizi, care au fost și reținuți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si