Close sidebar
Close sidebar

O femeie dispărută cu 10 ani în urmă, în tsunami-ul din Japonia, a fost găsită acum

O veste tulburătoare din Japonia, care se pregătește să comemoreze 10 ani de la devastatorul tsunami din 2011: cadavrul unei femei dispărute în timpul tragediei naționale de atunci a fost găsit abia acum.

Razvan Ilie,

Analiza criminalistică dentară și ADN din această săptămână a dezvăluit că este Natsuko Okuyama, o femeie de 61 de ani care a dispărut în ziua în care valurile enorme s-au măturat țărmurile, pe 11 martie 2011

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rămășițele unei femei dispărute în devastatorul tsunami din Japonia din 2011 au fost găsite și identificate abia acum, a declarat vineri poliția niponă, conform CGTN.

" Rămășițe scheletice, inclusiv un craniu, au fost găsite pe data de 17 februarie pe o plajă din nord-estul localității Miyagi", a declarat un purtător de cuvânt al poliției locale.

Citeste si: Alertă! Cutremur de 8,1 grade în Noua Zeelandă

Cine este femeia dispărută în tsunami-ul din 11 martie 2011

Analiza criminalistică dentară și de ADN din această săptămână a dezvăluit că este Natsuko Okuyama, o femeie de 61 de ani care a dispărut în ziua în care valurile enorme s-au măturat țărmurile, pe 11 martie 2011.

În decembrie 2020, bilanțul cutremurului, tsunami-ului și al scurgerilor nucleare a fost de 15.899 morți, însă peste 2.500 de persoane sunt încă dispărute, la 10 ani de la dezastru.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Tragedia a lăsat multe familii într-o stare de incertitudine. Este cu atât mai greu să accepte pierderea celor dragi cu cât corpurile lor nu au fost niciodată recuperate.

Citeste si: Cutremur puternic în Indonezia, cel puțin 34 de morți. Clădiri prăbușite

Presa locală l-a citat pe fiul lui Natsuko Okuyama mulțumind persoanei care a găsit rămășițele.

"Sunt extrem de fericit că mama mea a fost găsită", a spus el pentru agenția de știri Kyodo. „Acest lucru îmi va permite să-mi ordonez emoțiile și să merg mai departe”.

Peste 2500 de japonezi sunt încă dați dispăruți, la 10 ani de la tsunami-ul din 2011

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI