Close sidebar
Close sidebar

O femeie în vârstă de 60 de ani a ieşit la plimbare cu broasca ţestoasă prin Roma şi a fost amendată cu 400 de euro

O femeie din Roma în vârstă de 60 de ani a fost amendată de autorităţile italiene după ce şi-a justificat prezenţa pe strada Lundi, de Paşte, prin faptul că voia să-şi scoată ţestoasa la aer.  A primit o amendă de 400 de euro, scrie Le Figaro.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Forţele de ordine din cartierul Centocelle au sancţionat o femeie de 60 de ani surprinsă în afara domiciliului ei fără un motiv justificat", în ciuda măsurilor de izolare în vigoare pentru a combate coronavirusul, a anunţat marţi serviciul de presă al jandarmilor într-un comunicat. 

Această femeie, care "se plimba pe jos cu ţestoasa ei", "a oferit o explicaţie ciudată, afirmând că a ieşit pentru a plimba ţestoasa". 

Citeste si: Gestul șocant al unui avocat din Giurgiu. El a atacat cu maceta un curier

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Această explicaţie nu a convins patrula de carabinieri, care a amendat-o cu 400 de euro, a precizat maiorul Nunzio Carbone. 

Un număr record de amenzi a fost înregistrat în Italia, luni, de paşte, zi de sărbătoare în Peninsulă. 

Citeste si: Situație dramatică în întreaga lume din cauza covid-19

Din 252.148 de controale, 16.545 au fost amendatepentru nerespectarea regulilor care limitează deplasările, o creştere cu 20,2% faţă de câte au fost în Duminica Paştelui (13.756).

Potrivit datelor publicate de Ministerul de Interne, duminică şi luni, au fost verificate 465.713 de persoane, dintre care 30.301 nu au respectat regulile, adică 6,5%, în comparaţie cu 3% şi 4% în medie în timpul săptămânii.

Citeste si: “Persoanele peste 65 de ani care au teren în afara orașului pe care îl lucrează pentru consumul propriu se pot deplasa până acolo?” Ce au răspuns autoritățile!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI