Close sidebar
Close sidebar

O femeie si-a mancat copilul mort si gatit. Copilul a fost „servit" cu garnitura de orez

Vian Dakhill este una din victimele extremistilor ISIS si a fost tinuta prizoniera de catre acestia, impreuna cu fiul ei de doar un an, dar si alte femei.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Metro.co.uk, femeia a trait un cosmar greu de imaginat si abia isi poate reveni. Dupa ce cateva zile au fost tinuti infometati, bebelusul ei a murit de foame.

A doua zi, rapitorii i-au adus femeii o farfurie cu orez, iar flamanda, ea a inceput sa manance pe nerasuflate din el.

"Abia dupa ce am terminat de mancat mi-au spus ca mi-au gatit copilul, iar eu tocmai mancasem din carnea lui, aflata in mancarea de orez", a povestit ea.
Iar asta nu a fost singura oroare de care a avut parte.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Impreuna cu mine a mai fost rapita si o fetita de 10 ani. Am vazut cu islamistii au violat-o pana la moarte", a mai spus ea.

Femeia face parte din comunitatea religioasa Yezidi, extrem de dispretuita de catre islamisti. Yazidimsul sua religia comunitatii yezidi este mai veche decat crestinismul si cu mult mai veche decat islamul, prezentand numeroase similaritati cu alte religii din Orientul Mijlociu.

Cu toate astea, islamistii ii pun aspru la zid si spun despre ei ca s-ar inchina Satanei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI