Close sidebar
Close sidebar

O fetita de 4 ani a facut septicemie de la o bacterie pe care a luat-o in timp ce a probat pantofi intr-un magazin

Fetita a mers impreuna cu mama sa intr-un magazin de pantofi. Copila a probat mai multe perechi pana sa-i aleaga pe cei potriviti. A doua zi a inceput sa acuze stari de rau si nu se mai oprea din plans, iar parintii au dus-o de urgenta la spital.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc intr-un magazin din Tara Galilor. In ziua cand a mers la magazin, fetita purta sandale si nu a avut sosete atunci cand a probat pantofii. A doua zi parintii au dus-o la spital, iar medicii au diagnosticat-o cu septicemie provocata de o bacterie contactata in timp ce proba pantofii.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

„In mod normal ea poarta sosete, dar este vara, asa ca purta sandale. Pantofii care i-au placut mai fuseseră probati de o alta fetita si astfel Sienna a contactat infectia”, povesteste mama micutei.

Fetita a fost operata si a urmat mai multe zile de tratamente cu antibiotice. Acum ea a fost externata, insa este in continuarea monitorizata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI