Close sidebar
Close sidebar

O fetita de doi ani a murit din cauza unei boli rare, dupa ce a fost muscata de o capusa in timp ce se juca afara

O fetita de doi ani din Indiana, SUA, a murit dupa ce a fost muscata de o capusa. Kenly Eatliff a murit in spital, din cauza tifosului exantematic Rocky Mountain, o infectie rara cauzata de muscatura insectelor, sustin medicii.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se crede ca fetita care ar fi implinit trei ani luna aceasta ar fi fost muscata de o capusa in timp ce se juca afara, intr-o excursie.

Familia indurerata incerca acum sa atraga un semnal de alarma asupra bolii si le sugereaza parintilor sa ii controleze pe copii, mai ales dupa ce acestia stau in aer liber.

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Nichol Kirby, un prieten al familiei, a povestit ca fetita incepuse sa faca febra, insa medicii au trimis-o acasa, spunand ca e vorba despre o banala raceala, noteaza The Sun.

La doua zile dupa, micuta a fost transportata de urgenta la spital, dupa ce trupul ei s-a umflat si s-a acoperit de eruptii. ” Mana ei era cat a unui adult. Avea pete pe tot trupul”, a declarat aceasta.

Micuta a luptat din rasputeri cu boala, insa in cele din urma trupul ei a cedat. Familia a postat un mesaj sfasietor pe Facebook:" Kenly a devenit un inger.

A luptat din rasputeri, insa acum nu mai sufera".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI