Close sidebar
Close sidebar

O fetita in varsta de 7 ani a murit, dupa ce imitat personajul preferat dintr-o emisiune TV

Ultima editie a emisiunii preferate i-a fost fatal unei fetite in varsta de 7 ani. Micuta a vrut sa imite personajele si a avut parte de un sfarsit cumplit.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prarthana, o fetita din India, a avut parte de un sfarsit cumplit. Fetita in varsta de 7 era acasa doar cu sora ei cand a avut loc tragedia.

Fetitele s-au uitat la emisiunea lor preferata, Nandini, care este cel mai scump show de televiziune produs in India. Acolo, fetita de 7 ani a vazut cum una dintre participante danseaza, inconjurata de un cerc de flacari. Scena a acaparat-o pe Prarthana, care a vrut sa faca si ea la fel.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Micuta a aprins focul, care i-a cuprins rapid imbracamintea. Sora ei a cerut ajutorul vecinilor, care au reusit sa stinga flacarile si au dus-o pe fetita la spital. Din pacate, arsurile suferite au fost foarte grave, iar Prarthana a murit a doua zi.

In momentul producerii tragediei, parintii fetitelor nu erau acasa. Politia a deschis o ancheta in acest caz, relateaza Mirror.

Sursa foto: CEN

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI