Close sidebar
Close sidebar

O mama din Mioveni a inlemnit cand a vazut ce face barbatul care i-a abordat fetita pe Facebook: "Am ramas ingrozita de ce am vazut acolo”

O femeie din Mioveni a povestit ce a patit fetita ei dupa ce un individ a contactat-o pe Facebook si i-a pus tot felul de intrebari intime.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fetita i-a spus imediat mamei ca un individ i-a cerut cerere de prietenie pe Facebook si a inceput sa ii faca avansuri. Hotarata sa nu lase lucrurile asa, femeia a inceput sa vorbesca cu individul. 

“A intrebat-o ce varsta are, daca are iubit, i-a spus ca pare foare matura şi ca este foarte frumoasa. Fetita, care de obicei imi arata tot ce vorbeste cu altii pe Facebook, mi-a spus ce i s-a intamplat. Chiar in timp ce-mi arata mesajele, el a apelat-o si video. I-am raspus, vrand sa-i spun ca e doar un copil, ca lucrurile astea nu se fac, dar el i-a dat direct Video Calling. Deja se masturba. Probabil a crezut ca-i raspunde fata. Am ramas ingrozita de ce am vazut acolo”, a declarat, pentru Adevarul, mama fetitei.

Dupa scenele ingrozitoare, mama l-a amenintat pe barbat ca se va duce la politie.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

“Nu a vorbit, doar a continuat sa se masturbeze in fata mea, desi ii dasusem si eu video si ma putea vedea. In momentul in care i-am spus ca o sa ma duc sa depun plangere, mi-a inchis si m-a blocat A doua zi am intrat pe pagina lui de pe contul cumnatei mele. Ce am vazut acolo, m-a uimit: din 1.500

de prieteni, sute erau fetite. Ulterior, nici lista de prieteni n-a mai lasat-o publica ”, mai spune mama copilei.

Femeia nu s-a dus la politie de teama ca acest lucru le-ar putea afecta de fetitele ei, de 9, respectiv  2 ani, insa spera ca povestind intamplarea va trage un semnal de alarma pentru ca parintii sa fie atenti la cei care le abordeaza copiii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI