O mamă româncă şi fiul ei de doar 5 anișori au murit pe loc, după ce au fost spulberați cu maşina, pe un drum liniştit din cartierul Völkendorf, oraşul austriac Villach. Șoferița, de asemenea româncă, a fugit de la locul accidentului, iar anchetatorii spun că ar fi comis oroarea din răzbunare. Acum, la aproape un an și jumătate de la tragedie, ea va trebui să răspundă pentru dubla crimă în fața unui juriu de la Tribunalul regional din Klagenfurt, capitala landului federal Carintia din Austria, scrie Observator.

Șoferița ar fi încercat să-și ia viața

Nenorocirea s-a produs pe 29 ianuarie 2022, la ieșirea dintr-un parc. În jurul orei 16:30, pe un drum liniştit din cartierul Völkendorf, oraşul austriac Villach, românca de 43 de ani și fiul ei de 5 ani au fost spulberaţi de o mașină. Impactul a fost atât de violent, încât orice ajutor pentru cei doi a fost în zadar. Femeia şi singurul ei copil au murit pe loc.

Citește și: Erou la doar 4 ani! Moartea unui copilaș a salvat viața altor trei: „Mulțumim familiei zdrobite de durere care a făcut posibilă salvarea lor!”

Șoferița, o tânără de 38 de ani, de asemenea româncă, a fugit după accident, dar a fost găsită în scurt timp de poliţiştii care s-au orientat după nişte urme de sânge, la niciun kilometru de locul tragediei, într-o pădure.

Era grav rănită, dar nu de la impact, ci pentru că ar fi încercat să-şi ia viaţa, cred anchetatorii. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Șoferița, o tânără de 38 de ani, de asemenea româncă, a fugit după accident, dar a fost găsită în scurt timp de poliţişti.

Șoferița, o tânără de 38 de ani, de asemenea româncă, a fugit după accident, dar a fost găsită în scurt timp de poliţişti.

[Sursa foto: PixaBay]

Ulterior, verificările poliţiştilor au scos la iveală detalii şocante: şoferiţa şi românca de 43 de ani ar fi iubit acelaşi bărbat. Victima ar fi avut o relaţie cu un cetăţean austriac care este şi tatăl băieţelului mort. Cei doi s-ar fi despărţit, iar bărbatul şi-a făcut o nouă iubită, autoarea accidentului. Aceasta din urmă ar fi fost convinsă că bărbatul a părăsit-o pentru a se întoarce la vechea parteneră, aşa că ar fi decis să se răzbune într-un mod cumplit.

Citește și: Accident îngrozitor în Vrancea! O fetiță de 9 ani a murit strivită de un camion. Scenele de groază s-au derulat în timp ce se plimba cu bicicleta

Tânăra de 38 de ani este acuzată că a acționat din ură și gelozie morbidă. În plus, conform procurorilor, ar fi acuzat copilașul de 5 ani pentru eșecul relației cu austriacul.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Ura femeii față de copil a devenit atât de mare, încât i-a dorit moartea", se arată în rechizitoriul de 15 pagini, potrivit  Kurier.

Procesul în care femeia va trebui să răspundă pentru dubla crimă, în fața Tribunalului regional Klagenfurt, va avea loc vineri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si