Close sidebar
Close sidebar

O mama si-a omorat fiica "posedata" si a aruncat-o intr-un parau. Apoi le-a spus politistilor ca fata a fost rapita

O tanara de 24 de ani si-a omorat fetita si i-a aruncat trupul intr-un parau fiindca credea ca e posedata. Femeia si-a recunoscut fapta desi, initial, a spus ca un barbat african i-a rapit copilul.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Sofina Nikat, 24 de ani, si-a omorat fetita de numai un an si 3 luni fiindca credea ca e posedata. Crima a avut loc anul trecut, iar mama criminala i-a aruncat trupul micutei intr-un parau.

Initial, femeia a incercat sa dea vina pe un barbat din Africa, sustinand ca i-a rapit copilul. Anchetatorii au descoperit, insa, ca Sofina Nikat si-a sufocat fetita si a aruncat-o intr-un parau din Melbourne, Australia.

Ea a fost surprinsa pe camerele de supraveghere in timp ce se plimba cu fata prin parc, s-a jucat putin cu ea, apoi a sufocat-o.

"Si-a pus mana peste gura fetitei. A tinut-o acolo pana cand copilul nu a mai putut sa respire deloc", au explicat procurorii, scrie Daily Mail.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI