În jurul orei 3:00, autoritățile au intervenit în cazul unui accident care s-a produs pe A1, pe sensul Sebeș-Sibiu.

În urma cercetărilor efectuate, șoferul microbuzului care transporta persoane, de capacitate 8+1, a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla în fața lui. Mașina a fost proiectată în parapetul care se afla în dreapta. Potivit cercetărilor realizate de autorități, accidentul s-a produs pe fondul neatenției.

În ce stare se află victimele?

În accident au fost implicate 13 persoane, dintre care cinci sunt adulți, iar opt minori.

Copiii cu vârste între 9 și 16 ani nu au suferit răni, dar pentru siguranța lor, au fost transportați la spital. O femeie în vârstă de 36 de ani a însoțit cei opt copii. Aceasta a prezentat contuzii minore.

Citește și: Familiile victimelor accidentului feroviar din Grecia vor dreptate. Acestea au refuzat despăgubirile de 42.000 de euro

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Un tânăr de 18 ani a fost transportat la UPU Sibiu, cu un traumatism cranio-cerebral. De asemenea, la spital au fost transportați un bărbat de 56 de ani, cu o contuzie toracică și un bărbat de 36 de ani, cu contuzii minore.

Autoritățile au deschis un dosar de cercetare penală 

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală, cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vor fi stabilite, ulterior, împrejurările în care a fost produs accidentul.

Șoferul microbuzului a fost sancționat cu o amendă în valoare de 870 de lei, pentru transportul mai multor persoane, față de cel prevăzut prin construcție.

Un tânăr s-a răsturnat cu mașina și a doborât un copac

Pe o stradă din Cluj, un tânăr s-a răsturnat cu mașina. Bărbatul de 26 de ani se afla sub influența alcoolului.

Acest accident a fost produs în noaptea de joi spre vineri, pe o stradă din Cluj-Napoca. Un copac a fost doborât în urma impactului.

" Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această noapte pentru a descarcera şi a extrage un bărbat rămas blocat într-un autoturism răsturnat pe strada Bucium din Cluj-Napoca. La faţa locului au acţionat două autospeciale cu modul de descarcerare şi un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism răsturnat pe partea laterală şi un bărbat rămas încarcerat în  acesta.

Pompierii au acţionat pentru a decoperta şi extrage bărbatul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, cu echipamentele speciale din dotare, astfel încât să nu-i agraveze posibilele leziuni suferite.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Acesta era în stare de conştienţă şi era cooperant. De asemenea, au fost asigurate măsuri de prevenire a incendiilor având în vedere scurgerile de combustibil şi hidrocarburi din maşina avariată", informează ISU Cluj.

Citește și: Un tramvai a deraiat în București și a lovit cinci mașini parcate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si