Băieții erau nerăbdători ca o fată nouă să intre în emisiune, așa că o blondă misterioasă își va face apariția.

Citeste si: Kinga, în lacrimi, după ce Bianca a dat cărțile pe față: „Vă rog să-i spuneți că stilul ei este frumos și nu este obligată să se îmbrace că o doamnă bătrână”

Radu, clipe romantice în Camera Roșie, alături de o blondă misterioasă

Noua concurentă a vrut să aibe o intrare inedită, așa că l-a chemat pe Radu în Camera Roșie, chiar sub privirile Xeniei, care a și izbucnit în lacrimi.

Citeste si: Kinga, amenințare în Casa Iubirii. Pe cine vrea tânăra să scoată din emisiune: ”Să vezi în gală, te dau afară”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Radu nu a venit oricum în Camera Roșie, ci a fost legat la ochi pentru a păstra misterul.

Xenia a izbucnit în lacrimi la vederea imaginilor

Deși a menționat că este în cunoaștere cu Xenia, noua concurentă nu a ținut cont și și-a arătat interesul pentru Radu, ba chiar au dansat apropiați.

Citeste si: O concurentă vrea să părăsească ”Casa Iubirii”. Care este motivul pentru care le-a cerut băieților să o voteze în Gală

Ediția de astăzi va fi una incendiară, iar momentele tensionate nu se vor opri aici. Totul în ediția de luni, 8 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si