Close sidebar
Close sidebar

O noua specie umana cu puteri deosebite a fost descoperita pe Terra. Cum arata si ce pot sa faca. E unic in lume

Intr-un orasel din China a fost descoperita o noua specie umana, asa cum au numit-o specialistii. Un baiat pe nume Nong Yousui are o putere neobisnuita: poate sa vada in intuneric.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Micutul are ochii albastri cu o stralucire puternica de neon, exact ca niste ochi de pisica. In momentul de fata, conform cercetatorilor, Nong este singurul om din lume care poate vedea in intuneric la fel de bine cum vedem noi pe lumina.

Aceasta particularitate a ochilor lui Nong nu se regaseste nici macar la populatiile nordice, zone unde este noapte o perioada extrem de lunga din an.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Un profesor a vorbit despre aceasta 'putere" a lui Nong, iar o echipa de televiziune alaturi de niste specialisti au decis sa mearga sa il cunoasca. L-au supus pe Nong unor experimente si au demonstrat ca micutul Nong este singura persoana din lume care poate sa vada in intuneric.

"La doua luni dupa ce s-a nascut mi s-a spus ca ochii lui sunt diferiti. Am vazut ca erau de un albastru puternic.

L-am dus la spital, dar doctorii ne-au transmis ca nu trebuie sa ne facem griji ca nu va avea niciun fel de problema atunci cand va creste", a povestit tatal lui Nong, noteaza cei de la descopera.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI