Close sidebar
Close sidebar

O nouă zi liberă de la Statul Român! Când nu trebuie să mai mergi la muncă?

Guvernul a decis astăzi ca salariații din mediul bugetar să primească o zi liberă

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Guvernul a stabilit, vineri, ca data de 30 aprilie 2019 să fie zi liberă pentru salariaţii din sectorul bugetar, având în vedere că miercuri, 1 mai, este zi liberă nelucrătoare conform Codului Muncii.

Potrivit Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale (MMJS), măsura este adoptată şi pentru recuperarea capacităţii de muncă a angajaţilor, dar şi pentru stimularea turismului.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

”Prevederile actului normativ nu se aplică în locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă”, a transmis MMJS.

Citeste si: Vladimir Găitan dă de pământ cu Tudor Chirilă: ”Al nostru coleg Tudor Chirilă a luat-o puţin razna pentru că de curând s-a bătut!”

Pentru recuperarea zilei de 30 aprilie, instituţiile publice îşi vor prelungi timpul de lucru până la data de 31 mai, potrivit planificărilor stabilite.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI