Close sidebar
Close sidebar

O romanca a fost batuta pe strada, in Italia, pentru ca facea curatenie in dreptul casei. "Aici noi suntem legea"

O romanca din Italia, a ajuns in spital, batuta de patru barbati pentru ca a indraznit sa faca curatenie pe strada, in fata casei unde locuieste. Femeia a depus plangere la politie si are nevoie de 30 de zile de ingrijiri medicale.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul socant s-a petrecut in sudul Italiei, in Villaseta, acolo unde locuieste romanca batuta de patru barbati italieni pentru ca facea curatenie in fata casei.

„Am obiceiul, atunci cand fac curatenie, sa strang si gunoiul din fata portii si chiar de pe toata strada unde locuim eu si cu sotul meu, pe via Mongitore. La un moment dat, s-au apropiat patru barbati, au venit direct la mine si mi-au strigat: ‘Trebuie sa va obisnuiti sa traiti in gunoi. Ca aici nu suntem la Londra! Du-te in Romania daca nu-ti place!’ I-am invitat sa se comporte civilizat, conform legilor italiene. Iar ei mi-au raspuns: ‘Aici, noi suntem legea!’ Apoi au sarit la mine, lovindu-ma cu pumnii si palmele. Chiar si sotul meu, care a intervenit in apararea mea, a fost batut.", a povestit femeia.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Romanca s-a dus la politie si a depus o plangere impotriva celor care au agresat-o, dupa ce le-a povestit carabinierilor cum s-a intamplat totul. Femeia a primit un certificat medico-legal, potrivit caruia are nevoie de 30 de zile de ingrijiri.

sursa: libertatea.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI