Close sidebar
Close sidebar

O romanca, de numai 20 de ani, a murit in Italia in timp ce se afla in vizita la iubitul ei

O tânără în vârstă de 20 de ani şi-a găsit sfârşitul în Italia, unde se afla în vacanţă la iubitul ei. Tânăra a fost spulberată de o maşină, iar ulterior a murit, din cauza rănilor grave.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Diana Gabriela Mateianu se afla în vizită la logodnicul ei, un român stabilit în localitatea Valmadrera. Conform presei italiene, ea a fost spulberată de o maşină in timp ce traversa strada, pentru a ajunge la magazinul unei benzinării, foarte probabil, ca să cumpere ţigări. Nu s-a asigurat şi a fost lovită în plin de o furgonetă. Şoferul, un italian, spune că nu a avut timp să reacţioneze.

În ciuda faptului că medicii au ajuns rapid la faţa locului şi a fost transportată la spital, tânăra a murit la scurt timp. Unele voci spun că atunci când medicii au ajuns la faţa locului ea încă ţinea în mână o bacnotă.

Accidentul s-a produs chiar în faţa casei în care locuieşte iubitul Dianei. Alertat de zgomote, tânărul a ieşit şi a descoperit cu groază că fata zăcea într-o baltă de sânge.

Chiar el a identificat-o în faţa poliţiştilor, pentru că tânăra nu avea asupra ei actele de identitate.

Anchetatorii italieni încă fac cercetări şi urmează să stabilească şi viteza cu care mergea şoferul italian, scrie WOWbiz.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI