Close sidebar
Close sidebar

O româncă în vârstă de 41 de ani a murit în Italia! Poliţia a intrat pe fir! Se pare că ar fi vorba de o moarte suspectă

O româncă în vârstă de 41 de ani a murit în noaptea de 5 spre 6 noiembrie în mansarda din localitatea Castellammare, din apropiere de Napoli, unde locuia împreună cu soţul şi cu soacra ei, a anunţat stabiachanel.it.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Iniţial, s-a crezut că femeia ar fi murit în urma unui atac de cord, dar, după ce au vorbit cu vecinii, oamenii legii au catalogat decesul ca fiind suspect. Se pare că sunt voci care susţin că ar fi fost vorba de o dispută familială terminată tragic.

Până să caute alte explicaţii, oamenii legii vor aştepta rezultatul autopsiei, ca să se vadă dacă suspiciunile vecinilor sunt întemeiate.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

La ora 1.30, bărbatul a sunat la 118, dar, când au ajuns la faţa locului, medicii n-au mai putut să facă altceva decât să constate decesul femeii.

Când bărbatul a avut certitudinea că soţia sa a decedat, a făcut o criză de nervi şi a agresat medicul şi asistentele medicale de pe ambulanţă, astfel încât a fost necesară intervenţia carabinierilor.

Carabinierii din localitate, sub ordinul maiorului Donato Pontassuglia şi al locotenentului Andrea Riccio, au reuşit să îl calmeze pe bărbat şi au redactat raportul înaintat Procuraturii.

Sursă: libertatea.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI