La sfârșitul anilor '90, un cuplu de români tineri a fost nevoit să își trimită cele două fetițe în plasament pentru a putea avea o îngrijire mai bună.

După câțiva ani, Ion și Nicoleta Stoica au reușit să se pună pe picioare și au mers să își ia cele două fete înapoi, în sânul familiei.

Din nefericire, cei doi au reușit să recupereze doar una dintre ele, mai exact pe fiica cea mare.

Mezina familiei era bolnavă și era internată în spital. Aceasta avea la acea vreme doar un an și jumătate.

O româncă și-a găsit părinții naturali după ce s-a călugărit. Mihaela a fost adoptată în străinătate: "Dumnezeu există şi nu a uitat nicio lacrimă de-a mea"

Citeste si: Modalitatea incredibilă prin care o bunică de 82 de ani a reușit să sperie un hoț. Individul voia să-i fure banii din casă

Părinți au continuat să o caute pe Mihaela neîncetat și chiar au ajuns să se gândească la cel mai sumbru scenariu: fata lor să fi murit. Disperată, Nicoleta îi aprindea o lumânare fiicei ei la icoana lui Iisus Hristos și se ruga: "Cer doar să o mai pot vedea înainte de a muri". 

Mihaela, fata pe care părinți nu au încetat vreodată să o caute, a fost de fapt adoptată de o familie din Spania. În momentele în care părinții naturali o căutau fără încetare, fata era deja în Insulele Canare împreună cu noua ei familie adoptivă.

La vremea când Mihaela avea doar șase ani, familia adoptivă a hotărât să îi spună că a fost adoptată, la fel ca și celălalt frate al ei. Nu era foarte conștientă de ce însemna asta, dar a realizat părinții ei naturali vor avea grijă de ea în fiecare zi din cer. Ani mai târziu, religia avea să nu mai fie interesantă pentru ea.

Mihaela s-a călugărit la vârsta de 21 de ani

După ce Mihaela a împlinit 21 de ani, mama sa adoptivă i-a arătat pe telefon cum o tânără „influencer” care petrecea timp într-o mănăstire. Tinerei i-a surâs ideea și a spus că vrea să încerce și ea, drept pentru care a rugat un vecin, care era foarte religios, să-i găsească un refugiu unde să se poată ruga vreo două zile. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

O româncă și-a găsit părinții naturali după ce s-a călugărit. Mihaela a fost adoptată în străinătate: "Dumnezeu există şi nu a uitat nicio lacrimă de-a mea"

Citeste si: Un taximetrist s-a ales cu dosar penal după ce și-a amenințat clienții cu moartea. De ce a recurs bărbatul la acest gest

Pe data de 28 iunie 2015 Mihaela a intrat pe ușa Mănăstirii Maicilor Dominicane din La Laguna pentru a avea o primă experiență de 15 zile. Acolo, fata a simțit ceva atât de profund încât a decis să rămână definitiv la mânăstire. Inițial familia adoptivă nu a fost de acord cu alegerea sa, dar în ciuda acestui fapt, Mihaela a rămas veșnic recunoscătoare acestora. 

Religia a fost cea care a îndrumat-o să-și caute familia naturală

În urmă cu doi ani, maica stareță i-a sugerat să-și caute familia biologică, considerând că această căutare este necesarî în procesul său de formare religioasă. Fata a amânat momentul pentru că nu voia să provoace noi suferințe, fiind sigură că părinții ei naturali s-au stins din viață.

Cu ajutorul unei fundații din România, Mihaela a reușit să obțină certificatul său de naștere. La două zile după ce acesta a ajuns la ea, reprezentanții fundației au sunat-o pentru a-i spune că părinții ei biologici au fost identificați și sunt în viață. Serviciile sociale veneau la ei acasă să-i viziteze.

Citeste si: Protecția Consumatorilor a aplicat amenzi de 35.000 de lei pentru importatorii și distribuitorii de pește din București și Ilfov

La data de 17 noiembrie 2020, la ora 10 dimineața, Mihaela a primit un email de la serviciile sociale din România prin era anunțată că părinții au fost foarte fericiți să audă că fata lor este încă în viață și că abia așteaptă să o cunoască.

Două zile mai târziu, a sosit un alt mesaj prin care ara informată că toți membrii familiei sale sunt sănătoși, că mama ei avea 47 de ani, tatăl său 50 și că mai are alți șase frați.

Prima dată s-a întâlnit cu surorile Roxana și Raluca, printr-un apel video. După întâlnirea emoționantă în care toate au început să plângă Mihaela a reușit să își vadă și mama. 

Mama naturală a Mihaelei a căzut în genunchi când și-a văzut copilul după aproape 30 de ani

Văzându-și fiica, Nicoleta a căzut în genunchi, și-a acoperit fața și a repetat încontinuu: „Fiica mea, Mihaela”.  Tânăra a fugit să le roage pe surori să meargă să își vadă mama, iar acestea au susținut-o.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

În urmă cu aproape un an, pe 20 august 2021, Mihaela și maica stareță, sora Inmaculada, au plecat cu mașina spre Madrid, de unde au plecat cu avionul spre București și mai apoi către Suceava. Aici erau așteptate de părinții fetei și cel mai mic dintre frați.

O româncă și-a găsit părinții naturali după ce s-a călugărit. Mihaela a fost adoptată în străinătate: "Dumnezeu există şi nu a uitat nicio lacrimă de-a mea"

Citeste si: Alertă meteo: COD GALBEN de caniculă pentru 21 de județe și București

În momentul revederii, mama și fiica au stat îmbrățișate plângând într-una. Mama ei își cerea continuu iertare pentru că nu a reușit să o găsească. Mihaela le-a mulțumit pentru darul vieții și și-a cuprins părinții fără prea multă putere din cauza plânsului, dar fericită că toate speranțele lor s-au împlinit.

„Întâlnirea cu familia mea biologică m-a ajutat să văd că Dumnezeu există, că este sincer, că nu a uitat nicio lacrimă de-a mea. Pentru ca versetul: – Ei nu s-au născut nici din sânge, nici din carne, ci s-au născut din Dumnezeu – să se împlinească”, a dezvăluit Mihaela pentru  Religion en Libertad.

Citeste si: 400 de euro pentru o gustare, pe o plajă din Grecia. Doi tineri au povestit ce au pățit în vacanță


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si