Femeia sustine ca desi a vazut ca starea fiicei ei de sanatate se inrautateste, medicul nu a luat nicio decizie si nu a trimis-o la un spital de specialitate. Totul s-a intamplat inaintea Craciunului, cand Aura a ajuns Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Capitala. Avea dureri mari de cap, iar medicul a decis sa o interneze sub suspiciunea unei viroze.

"Mi-a spus ca pana luni nu i se pot face analize, pentru ca nu e spital de urgenta. "Eu i-am spus ca fata nu avea voie paracetamol, stiind de la medicul de familie ca nu are voie, dar doctorul i-a dat in continuare algocalmin si paracetamol", spune mama fetei, potrivit stirileprotv.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Dupa opt zile, starea fetei se inrautatise. Nu raspundea la tratament, voma continuu si urina sange. A doua zi, din intamplare, un medic a vazut fisa tinerei si a trimis-o al Instititul Fundeni cu suspiciunea de leucemie, dar a fost redirectionata la Spitalul Marie Curie.

Doctorii de aici au incercat sa o salveze, insa a fost prea tarziu. Fata a murit din cauza unui stop cardiac. Medicii au spus ca fata ar fi putut fi salvata daca se actiona mai repede.

Imediat dupa moartea tinerei, in 2014, a fost deschisa o ancheta penala, ina abia dupa doi ani oficialii au cerut expertiza medico-legala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si