Close sidebar
Close sidebar

O tanara de 30 de ani si-a adus pe lume propriul frate. Cum a fost posibil acest lucru?

O tanara in varsta de 30 de ani si-a adus pe lume propriul frate pentru ca mama sa isi dorea cu ardoare acest lucru.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Katherine (30 de ani) a facut un gest extraordinar pentru mama sa Jacky (47 de ani) care isi mai dorea un copil, dar nu suferise o operatie de histerectomie.

Jacky, mama a doi copii, a vrut sa ii daruiasca un copil si lui Paul, cel de-al doilea sot al ei, dar, din pacate, acest lucru era imposibil pentru femeia de 47 de ani care ramasese fara uter in urma histerectomiei.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Vazand cat de mult sufera mama ei, Katherine a luat o decizie extraordinara. Ea s-a oferit sa fie mama surogat pentru fratele sau.
Procesul de inseminare a fost unul destul de ciudat. Jacky a luat o seringa in care a pus sperma sotului ei si i-a injectat-o fiicei Katherine, care, 9 luni mai tarziu, l-a adus pe lume pe Caspian.

"Faptul ca fiica mea a facut asta pentru mine imi taie respiratia", a declarat Jacky.


Jacky si sotul ei Paul au asistat la nasterea micutului Caspian. Mai mult, Paul a fost cel care a taiat cordonul ombilical, scrie The Sun. 

Sursa foto: SOUTH WEST NEWS SERVICE (SWNS)

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI