Postarea tinerei de pe Facebook a strans in scurt timp mii de vizualizari si de aprecieri. Oamenii au felicitat-o pentru curajul ei.

Marilena a declarat ca a compus piesa in doar 20 de minute si ca desi a vrut sa iasa o comedie, considera ca a iesit de fapt ceva mai mult tragic.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

“Am vrut sa iasa o parodie. Inspiratia mi-a venit foarte rapid, am compus piesa în 20 de minute. Mesajul este destul de clar. Am scris textul cu gandul la ceea ce se întampla zilele acestea la noi. Am vrut sa iasa o comedie, dar de fapt e o tragedie. La cum au putut sa voteze oamenii un personaj ca Liviu Dragnea, un cercetat penal, divortat, care traieste cu o tanara de 24 de ani. Valorile sale sunt imoralitatea si necinstea”, a declarat Marilena Mihailescu, potrivit adevarul.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si