O influenceriță din Mexic, care a dispărut timp de trei săptămâni, a fost găsită moartă într-un șanț de pe marginea unui drum, alături de alte 6 cadavre.

Oamenii legii încearcă să afle acum dacă există vreo legătură între trupurile descoperite.

Citește și: O familie cu un copil de 4 ani a fost ucisă pentru bani, în regiunea Cernihiv

Tania a fost găsită moartă într-un șanț

Tania Araceli Guzman Navarro, în vârstă de 23 de ani, a fost descoperită într-un șanț, alături de alte cadavre în Puruandiro, Mexic, în urma unei percheziții ample a Poliției.

Regiunea în care a fost găsită tânăra este una dintre cele mai violente regiuni ale țării. Acolo au fost înregistrate aproape 2.500 de crime anul trecut.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii au găsit-o pe femeia moartă după ce localnicii au remarcat un miros neobişnuit şi puternic în zonă, relatează  The Sun.

Citește și: Moarte suspectă la Iași. Un bărbat, găsit mort într-o cameră încuiată, cu capul înfășurat în pungi de plastic

Trupul ei a fost găsit lângă alte 6 cadavre

Presa locală a relatat că rămășițele umane ale tinerei au fost atât de mult descompuse, încât a fost nevoie de 5 zile pentru a-i stabili identitatea. 

Familia Taniei a raportat dispariția la data de 21 aprilie. Eu au susținut că au văzut-o ultima dată plimbându-se prin orașul ei natal, în jurul orei 20:45 în seara dispariției.

Tânăra avea peste 23.000 de urmăritori pe Instagram

Tania era o creatoare de conținut dedicat femeilor și posta conținut legat de frumusețe și lifestyle.

Polițiștii nu au confirmat dacă există vreo legătură între cele 7 cadavre, o anchetă fiind în desfășurare.

Citește și: VIDEO- Maria, studenta de la Iași dispărută de o săptămână, a fost dată în urmărire internațională. Ce i-a spus prietenei sale înainte să dispară?

Doi turiști au mai fost uciși în atacuri brutale separate, într-o destinație populară din Mexic, cu mai puțin de o săptămână în urmă. În aprilie, 7 persoane, inclusiv un copil, au fost ucise după ce nişte bărbați înarmați au luat cu asalt o stațiune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si